W&B Consultants

Wij helpen u graag op weg bij het realiseren van uw project

Privacy W&B Consultants

Versie mei 2018 Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van W&B Consultants. U dient zich ervan bewust te zijn dat W&B Consultants niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
W&B Consultants respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens
Gebruik van onze diensten
Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens zijn van belang om de door u gekozen dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van W&B Consultants of die van een derde partij.
Derde partijen kunnen zijn:

  • Subsidieverstrekkers
  • PotentiĆ«le partners

De persoonsgegevens kunnen de volgende elementen bevatten:

  • Contactgegevens: naam, e-mail en telefoonnummer
  • Persoonsgegevens waaronder geslacht
  • Bedrijfsgegevens: bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, factuuradres
  • Betalingsgegevens

Verantwoordelijke van uw gegevens
De functionaris voor de gegevensbescherming van W&B Consultants is Marcel Willemsen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail: marcel@wenbconsultants.nl

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van W&B Consultants of die van een derde partij.

Doeleinden
De verzameling van persoonsgegevens hebben verschillende doeleinden. Wij gebruiken de door u verkregen gegevens alleen om u content te sturen die relevant zijn voor onze diensten of hebben uw gegevens nodig om de relevante dienst uit te kunnen voeren.
Wij gebruiken uw persoonsgegevens als volgt:

  • Om de door u gekozen dienst uit te kunnen voeren

Wanneer u een dienst afneemt bij W&B Consultants zullen wij uw persoonsgegevens gebruiken om bijvoorbeeld de interessante subsidies voor u in kaart te brengen. Uw bedrijfsgegevens worden gebruikt om voor de subsidieverstrekker een beter beeld te schetsen van de partij die de subsidie wilt ontvangen.

  • Om informatie over onze producten, diensten en evenementen mee te delen en voor andere promotiedoeleinden

Wanneer u daar toestemming voor geeft, sturen wij u marketingberichten en nieuws over de producten, diensten, evenementen en andere promoties van W&B Consultants
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. U kunt ons hiervoor een verzoek sturen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

Twan Bierens

Den Elding 127
5421 MC Gemert

T (+31) 623 16 09 60
F (+31) 024 663 31 23

Marcel Willemsen

Meester Boutenstraat 33
6576 DG Ooij

T (+31) 623 22 73 27
F (+31) 024 663 31 23